Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731404161

Amistoso (Int., RC) 731404161 Información oficial sobre el partido 731404161 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Stella Rossa Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa' en el partido 3 - 4 Bonebreakers Magdala Alineación oficial del equipo 'Bonebreakers Magdala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stella Rossa Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa' en el partido 3 - 1 Bonebreakers Magdala Alineación oficial del equipo 'Bonebreakers Magdala' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stella Rossa

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sam Bume, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Arman Skender va incrementar l'avantatge de Stella amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fortunato Soresina va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Sam Bume va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robert Stigbrant al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fortunato Soresina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Stella va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però 胡 (Hu) 祥天 (Xiangtian) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 114, Arman Skender de Stella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bonebreakers Magdala

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats de Bonebreakers van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Dalle Massing va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mauricio Ruiz la va rematar Gerold Partoredjo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bonebreakers el 2 - 2.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bonebreakers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gerold Partoredjo.
  • 173 Minuto 113 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 113, quan Johan Peeters va posar els visitants Bonebreakers per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Bonebreakers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Dalle Massing va quedar-se sol davant el porter Francesco Temporin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 111, quan en Johan Peeters va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dagmar Dewaest de Bonebreakers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauricio Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.