Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731403535

Amistoso 731403535 Información oficial sobre el partido 731403535 en Hattrick

14.05.2024 19:05:00

A.C. Palla Lunga E Pedalare Alineación oficial del equipo 'A.C. Palla Lunga E Pedalare' en el partido 3 - 2 BAKUGAN F.C. Alineación oficial del equipo 'BAKUGAN F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Palla Lunga E Pedalare Alineación oficial del equipo 'A.C. Palla Lunga E Pedalare' en el partido 2 - 2 BAKUGAN F.C. Alineación oficial del equipo 'BAKUGAN F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,4 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Palla Lunga E Pedalare

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pedalare s'esgargamellaven dempeus per esperonar Roberto Seni que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 14 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Pedalare equilibrava la balança al minut 27. En Ruben Silini, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Michel Bedussi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pedalare es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Mirko Chinaglia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pedalare.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Seni. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pedalare va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mirko Chinaglia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

BAKUGAN F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Baldassarre Sordelli quedar desmarcat i marcar per a BAKUGAN al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fréderick De Beule es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Sławomir Dunikowski va estar a punt de posar per davant a BAKUGAN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leon Migus va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Baldassarre Sordelli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Ballester de BAKUGAN es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.