Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731401142

Promoción 731401142 Información oficial sobre el partido 731401142 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Monte Myoboku F.C. Alineación oficial del equipo 'Monte Myoboku F.C.' en el partido 8 - 0 Walking the wire Alineación oficial del equipo 'Walking the wire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Monte Myoboku F.C. Alineación oficial del equipo 'Monte Myoboku F.C.' en el partido 8 - 0 Walking the wire Alineación oficial del equipo 'Walking the wire' en el partido
Tiene un resultado normal 8.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monte Myoboku F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Giorgio Galliani, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Giacomello va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Attila Molnár de Myoboku va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Hyqmet Xhavara va incrementar l'avantatge de Myoboku amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Myoboku pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Giacomello va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Attila Molnár va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 63 el resultat passava a ser de 6 - 0.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Attila Molnár va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 84 que va ampliar l'avantatge pels locals: 7 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Myoboku va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salvatore Piasenzotto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Attila Molnár gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauro Beraldo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Attila Molnár es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hyqmet Xhavara de Myoboku va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Walking the wire

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Kryspin Fijałkowski va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.