Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731400588

Promoción 731400588 Información oficial sobre el partido 731400588 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

#flambes19 Alineación oficial del equipo '#flambes19' en el partido 5 - 2 atletico pescia Alineación oficial del equipo 'atletico pescia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
#flambes19 Alineación oficial del equipo '#flambes19' en el partido 3 - 2 atletico pescia Alineación oficial del equipo 'atletico pescia' en el partido
Tiene suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

#flambes19

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): #flambes19 s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Carlos Guereca per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, #flambes19 aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Svanberg Haraldsson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Corria el minut 84 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Giuliano Andreose, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Giuliano Andreose va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de #flambes19 i marcant el 4 - 2.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan #flambes19 va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giuliano Andreose des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sławomir Wajs va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mihai Trancă, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Svanberg Haraldsson de #flambes19 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

atletico pescia

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Tommaso Alessio va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tommaso Alessio es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Jaroslav Mančík va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Tommaso Alessio, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Patricio Kurtz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Patricio Kurtz va fer una jugada per la banda esquerra, però Felix Karas va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tommaso Alessio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.