Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731399246

Promoción 731399246 Información oficial sobre el partido 731399246 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

CascinaGaeters Alineación oficial del equipo 'CascinaGaeters' en el partido 2 - 4 Rivella F.C: Alineación oficial del equipo 'Rivella F.C:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CascinaGaeters Alineación oficial del equipo 'CascinaGaeters' en el partido 2 - 0 Rivella F.C: Alineación oficial del equipo 'Rivella F.C:' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CascinaGaeters

Goles Goles

  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Josef Beznoska va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Gaeters: 1 a 3 al minut 70.
  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Josef Beznoska anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Luigi Nassimben de Gaeters va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Josef Beznoska va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Dierk Ebersberg va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Ted Tedtaotao no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al 60, Ernesto Aellen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Paolo Faro. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Paolo Faro i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Gaeters, però el xut de Ştefan Prihoancă va sortir bastant desviat.
  • 204 Minuto 77 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Gaeters. Josef Beznoska el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josef Beznoska es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rivella F.C:

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Rivella es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Umberto Saba es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): El Rivella era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Matteo Divizia va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Rivella va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Umberto Saba, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 74 minuts quan Umberto Saba va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Rivella.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rivella, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Matteo Divizia va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rivella, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Demetrio Casablanca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Divizia.