Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397832

Amistoso 731397832 Información oficial sobre el partido 731397832 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

Obezisti Alineación oficial del equipo 'Obezisti' en el partido 0 - 1 FC Šťáhlavy Alineación oficial del equipo 'FC Šťáhlavy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Obezisti Alineación oficial del equipo 'Obezisti' en el partido 2 - 0 FC Šťáhlavy Alineación oficial del equipo 'FC Šťáhlavy' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Obezisti

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Andrea Vit va estar a punt de marcar al minut 19 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cedrik Edbauer hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Obezisti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Andrey Polyushkin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 210 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Laurent Buijs tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

FC Šťáhlavy

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 una excel·lent centrada de Miloš Smolař va arribar a Denys Boryachuk, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Šťáhlavy van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 20 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Denys Boryachuk no va ser gens encertat.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): António Norberto Rocha Duarte de Šťáhlavy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Šťáhlavy van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vojtěch Penc, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Ondřej Podhorný de Šťáhlavy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27 del partit, Ondřej Podhorný de l'equip Šťáhlavy, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.