Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397750

Amistoso 731397750 Información oficial sobre el partido 731397750 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 6 - 2 coto alto f.c. Alineación oficial del equipo 'coto alto f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 2 - 5 coto alto f.c. Alineación oficial del equipo 'coto alto f.c.' en el partido
Tiene mucha potra 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pardales reloaded

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pard2 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rubén Molero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 15 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, José Félix Torres Calvillo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Pard2 es posava per davant!
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Rubén Molero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Alfonso Barturen va augmentar l'avantatge de Pard2 a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pard2 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aurelian Guşiţă progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pius Schönle es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Franco Casciani de Pard2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

coto alto f.c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Didier Mignot arribés a peus de Johannes Mohreau, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a coto el 0 - 1.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats de coto van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Reino Rosby va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ben Patrick al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Johannes Mohreau amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Reino Rosby la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de coto havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Reino Rosby va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Sergio Robles.