Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397746

Amistoso (Int.) 731397746 Información oficial sobre el partido 731397746 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

The trooper C.F. Alineación oficial del equipo 'The trooper C.F.' en el partido 3 - 0 cipolletti atletic club Alineación oficial del equipo 'cipolletti atletic club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The trooper C.F. Alineación oficial del equipo 'The trooper C.F.' en el partido 1 - 1 cipolletti atletic club Alineación oficial del equipo 'cipolletti atletic club' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The trooper C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 22, indicava inequívocament que en Torkel Tjäderflod va saber trobar la xarxa rival. trooper desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Konrád Reinelt va augmentar l'avantatge de trooper a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): trooper va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Torkel Tjäderflod, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de trooper va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patrick Michel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Lander Meijdam gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Remus Işfănuţ va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

cipolletti atletic club

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Barış Tekir de cipolletti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Liborio Ferri de cipolletti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.