Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397184

Promoción 731397184 Información oficial sobre el partido 731397184 en Hattrick

18.05.2024 11:30:00

SK Roztoky Alineación oficial del equipo 'SK Roztoky' en el partido 3 - 1 Lazio Žernovník Alineación oficial del equipo 'Lazio Žernovník' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SK Roztoky Alineación oficial del equipo 'SK Roztoky' en el partido 2 - 1 Lazio Žernovník Alineación oficial del equipo 'Lazio Žernovník' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Roztoky

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Přemysl Koucký no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Roztoky contenien la respiració mentre en Viktor Kötzle s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Roztoky va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lovor Žorić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Roy Ortega quasi marca en una jugada assajada de córner que Patryk Razychka havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Přemysl Koucký va sorprendre Şinasi Erzi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lazio Žernovník

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 郑 (Zheng) 如方 (Rufang) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Errazu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Dirk Hastik quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Adrián Kiss va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Matapang Acfalle no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fausto Rizzoli de Žernovník es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dirk Hastik de Žernovník la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.