Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731396973

Amistoso (Int.) 731396973 Información oficial sobre el partido 731396973 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

kramerii Alineación oficial del equipo 'kramerii' en el partido 3 - 1 popiper Alineación oficial del equipo 'popiper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kramerii Alineación oficial del equipo 'kramerii' en el partido 0 - 1 popiper Alineación oficial del equipo 'popiper' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kramerii

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Valentin-Adrian Rânceanu la va convertir en gol amb un remat de cap en Lucian-Gabriel Croitoru tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 22 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Valentin-Adrian Rânceanu de kramerii es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Valentin-Adrian Rânceanu va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valentin-Adrian Rânceanu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 88. En Mihai Militaru va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian Groapă de kramerii es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horea Dăogaru de kramerii va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

popiper

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del popiper sembla que dona bons resultats perquè al minut 40, Phạm Trung Quân va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): popiper van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Sergio Cagigal des de l'esquerra va sortir desviat.