Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731396170

Amistoso (Int., RC) 731396170 Información oficial sobre el partido 731396170 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 5 - 1 Snow Eagle Alineación oficial del equipo 'Snow Eagle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 3 - 0 Snow Eagle Alineación oficial del equipo 'Snow Eagle' en el partido
Tiene suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petrés Unió Esportiva

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Petrés P3 s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Miguel Candenas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Chakir Abelouache, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): El gol de falta de Ulises Pineda sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 68 i ampliar l'avantatge de Petrés P3 a 3 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Michal Hajšman de Petrés P3 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Iván Laguna Millán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Petrés P3 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Macario Guillemota, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Iván Laguna Millán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Petrés P3.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Michal Hajšman del Petrés P3 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adexe Resa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Michal Hajšman una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Erik Gustavsen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Snow Eagle

Goles Goles

  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Antonio Infanzón va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Samien Sielawi se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 33 per a Eagle.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Samien Sielawi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Kenan Al Masri de Eagle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samien Sielawi de Eagle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.