Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731395673

Amistoso (Int., RC) 731395673 Información oficial sobre el partido 731395673 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

La Palmilla de Mou Alineación oficial del equipo 'La Palmilla de Mou' en el partido 2 - 3 Adeptus Astartes Alineación oficial del equipo 'Adeptus Astartes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Palmilla de Mou Alineación oficial del equipo 'La Palmilla de Mou' en el partido 0 - 2 Adeptus Astartes Alineación oficial del equipo 'Adeptus Astartes' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Palmilla de Mou

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Kim Endén va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Antoni Kazanowski per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2
  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Bronno Folly no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Adeptus Astartes

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bartosz Skrzycki va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Astartes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bartosz Skrzycki es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 173 Minuto 103 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antoni Kazanowski va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Jakub Filipowski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Villabona va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Konrad Dutko, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Konrad Dutko va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maciej Florek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maciej Florek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Bartosz Skrzycki va estar a punt de posar per davant a Astartes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Villabona va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Astartes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Roman Świerczyna va quedar-se sol davant el porter Javier Villabona, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98, un refús desafortunat de Javier Villabona, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Łuba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Jan Łuba quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Villabona, però la pilota va topar amb el travesser.