Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394546

Amistoso (Int.) 731394546 Información oficial sobre el partido 731394546 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Real Caesar Augusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesar Augusta' en el partido 4 - 1 FC Driessen Alineación oficial del equipo 'FC Driessen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Caesar Augusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesar Augusta' en el partido 5 - 0 FC Driessen Alineación oficial del equipo 'FC Driessen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Caesar Augusta

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Rafael Abellán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Augusta es posava per davant!
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Augusta a 2 - 0. Rick Nicholls va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Henrik Haken sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Iuliu Ianuş marcar el 3 - 1 per al Augusta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Augusta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ihabar Elar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Robert Allen ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Henrik Haken el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 234 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Josep Tarrades va sortir molt desviat al minut 12.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Benjamín Elar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Keith Sas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Augusta ho intentava per la dreta per mitjà de Iuliu Ianuş, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paolo Roccotiello de Augusta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Henrik Haken. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Josep Maria Huch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Keith Sas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Driessen

Goles Goles

  • 150 Minuto 21 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Etienne Brink va reduir les distàncies per al Driessen amb un bon llançament de falta al minut 21. 2 a 1 quedava al marcador.