Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394237

Amistoso (Int.) 731394237 Información oficial sobre el partido 731394237 en Hattrick

15.05.2024 08:45:00

Chelsea FC 1221 Alineación oficial del equipo 'Chelsea FC 1221' en el partido 3 - 0 Águilas Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Chelsea FC 1221 Alineación oficial del equipo 'Chelsea FC 1221' en el partido 8 - 0 Águilas Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club de Fútbol' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea FC 1221

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raffaele Ochner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chelsea va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Torge Weimann progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Chelsea va augmentar la diferència quan Raffaele Ochner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vito Bodul! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Richard Galvis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cláudio Apolinário va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Águilas Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Raphaël Chaumette va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 15, però no s'esperava que en Nolen Brenko, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Pierre Enzensberger que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Čedomir Odalović va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Baptiste Veuillet va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Horacio Alvarez.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, José Horacio Alvarez de Águilas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.