Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394030

Amistoso (Int.) 731394030 Información oficial sobre el partido 731394030 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Vaskebjørn FC Alineación oficial del equipo 'Vaskebjørn FC' en el partido 0 - 5 Dee United FC Alineación oficial del equipo 'Dee United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vaskebjørn FC Alineación oficial del equipo 'Vaskebjørn FC' en el partido 0 - 2 Dee United FC Alineación oficial del equipo 'Dee United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaskebjørn FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vaskebjørn va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ebenezer Rockson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Dee United FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Peter Doran de United va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Peter Doran va augmentar l'avantatge de United a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Robert Warden va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a United.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 73 minuts quan Conor Docherty va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Karl Stockley, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 4.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, United va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Glen Thomson, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Michael Irvine quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joan Bermell, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tomasz Trojanek al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Michael Irvine es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Karl Stockley de United va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michael Irvine després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joan Bermell va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Finley Coote.