Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393835

Amistoso 731393835 Información oficial sobre el partido 731393835 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 2 - 1 Viladordis FC Alineación oficial del equipo 'Viladordis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 0 - 3 Viladordis FC Alineación oficial del equipo 'Viladordis FC' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mestalla Athletic

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Nil Respecte va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MATH empatava el partit, 1 a 1, al minut 76.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Marina ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MATH es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 洪 (Hong) 铭洲 (Mingzhou) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Marina, als 85 minuts, va fallar per ben poc.

Viladordis FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Viladordis va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Maria Tost, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Isaac Núñez de Lara que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Suwadi Sinulaki de Viladordis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Xan Golin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Juan Carlos Vela Tapia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Maria Tost quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Carlos Vela Tapia havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Viladordis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bernartin Pavlikyanov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugen Chiribău es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isaac Núñez de Lara de Viladordis es va guanyar la targeta groga merescudament.