Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393613

Amistoso (Int.) 731393613 Información oficial sobre el partido 731393613 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 5 - 2 Marseille"13" Alineación oficial del equipo 'Marseille"13"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 2 - 5 Marseille"13" Alineación oficial del equipo 'Marseille"13"' en el partido
Tiene bastante suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Constelación

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Felipe Lambarri va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Constelación, Manuel de Alarcón, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antoni Guiñazo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Argider Vela Tapia va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Jerónimo Bustos Gisbert va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Constelación va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Felipe Lambarri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Nelson Horna va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Reyes Orte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Reyes Orte gairebé va marcar per a Constelación des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Marseille"13"

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Marseille"13" van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 62 quan Adalberto Zorrinho sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): En Jonathan Thérin va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Taner Eygi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Pampin va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amokrane Chiheb de Marseille"13" es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.