Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393034

Amistoso (Int., RC) 731393034 Información oficial sobre el partido 731393034 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 3 - 1 chantrans city Alineación oficial del equipo 'chantrans city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 2 - 0 chantrans city Alineación oficial del equipo 'chantrans city' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sayago

Goles Goles

  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Artano Lopitz Bergarako va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 61 de joc. Yahya Mraouni es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 137 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 93 en Paolo Lucchi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alejandro Pedrajas podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Sayago va augmentar la diferència quan Pablo Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sayago va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Artano Lopitz Bergarako va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolas Nion.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Sayago va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Pablo Marche va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 105 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 105 podia haver acabat en gol, però Nicolas Nion va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Passaven 109 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paolo Lucchi va rematar alt.

chantrans city

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Yvain Boireau de chantrans va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de chantrans va anar a parar a la dreta de l'atac on en Assad Raddadi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): chantrans van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Gaëtan Dauce des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): chantrans va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Yoann Dupuch va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nguyễn Đăng Khôi després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Pujol va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nguyễn Đăng Khôi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 106 (Ocasión de contra por la izquierda): chantrans van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 106, però Rayan Savel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): El chantrans va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 110, però en Jean-Marie Ponsard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabien Sylvestre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.