Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392808

Amistoso (Int., RC) 731392808 Información oficial sobre el partido 731392808 en Hattrick

15.05.2024 16:45:00

FC Santboià Alineación oficial del equipo 'FC Santboià' en el partido 1 - 2 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Santboià Alineación oficial del equipo 'FC Santboià' en el partido 2 - 0 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Santboià

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Miguel Vada facilitava les coses al Santboià amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Miguel Vada del Santboià ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markus Swoboda va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 75 (Ocasión de penalti): En Safouane Khligène va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 75, però el porter visitant Paco Mariñas el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Baraquiel Ascaso hauria d'haver estat gol al minut 85 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Aqua di Gio

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Gio agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pau Salvet amb mestria.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Gio sabia com jugar al contraatac, i al minut 76, Alexander Dakov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Alvar Tjädersjö va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ortlieb Rocha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ortlieb Rocha de Gio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ortlieb Rocha se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.