Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392620

Amistoso (Int., RC) 731392620 Información oficial sobre el partido 731392620 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Gazarii GD Alineación oficial del equipo 'Gazarii GD' en el partido 3 - 4 TUS Plautzenburg Alineación oficial del equipo 'TUS Plautzenburg' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
65 % Posesión 45' 35 %
64 % Posesión 90' 36 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
Gazarii GD Alineación oficial del equipo 'Gazarii GD' en el partido 3 - 4 TUS Plautzenburg Alineación oficial del equipo 'TUS Plautzenburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gazarii GD Alineación oficial del equipo 'Gazarii GD' en el partido 2 - 0 TUS Plautzenburg Alineación oficial del equipo 'TUS Plautzenburg' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazarii GD

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jean-Stéphane Le Mestre va anar a parar al cap de Tiberiu Andreşoiu que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gazarii el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tiberiu Andreşoiu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robert Craşovan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Crăciunescu.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristi Chiran de Gazarii va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gazarii, Nicuşor Maischberger, col·locà la pilota just a les mans d'en Mirco Dassau. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Şerban Ţânca de Gazarii, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mirco Dassau en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mircea Mihălţan va xutar fora per a Gazarii, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cristi Chiran de Gazarii va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Gazarii, Tiberiu Andreşoiu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marcel Bobeş de Gazarii va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

TUS Plautzenburg

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jens-Peter Schornstein que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Hans-George Nauert era fer passades de llarga distància. Al minut 62 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Hans Lewstål però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andre Dombos de Plautzenburg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roland Fleschutz de Plautzenburg es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Plautzenburg Andre Dombos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tyrone Peters es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Cesare Martina va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Hans-George Nauert de Plautzenburg va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Plautzenburg Helge Peter Sommerer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tyrone Peters. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mirco Dassau de Plautzenburg va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Hans Lewstål anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Plautzenburg.