Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392480

Amistoso (Int.) 731392480 Información oficial sobre el partido 731392480 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

A.D.POUSIKI 2.0 Alineación oficial del equipo 'A.D.POUSIKI 2.0' en el partido 5 - 2 FC Kyoto NL Alineación oficial del equipo 'FC Kyoto NL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D.POUSIKI 2.0 Alineación oficial del equipo 'A.D.POUSIKI 2.0' en el partido 3 - 1 FC Kyoto NL Alineación oficial del equipo 'FC Kyoto NL' en el partido
Tiene suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.POUSIKI 2.0

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): João Infante Felismino s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): A.D.POUSIKI va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 35 Stanisław Szala va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Yannick Waltman no va poder aturar Stanisław Szala de A.D.POUSIKI, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 3 - 2.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): A.D.POUSIKI va augmentar la diferència quan Manuel Almendros no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan A.D.POUSIKI va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de João Infante Felismino des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): A.D.POUSIKI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stanisław Szala en un 1 contra 1 amb el porter Remy Breij, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Stanisław Ćwik va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ahmed Sultan. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Infante Felismino de A.D.POUSIKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Kyoto NL

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Johan Antuma va llençar el penal ras arran de pal.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per Kyoto va ser Rudolf van Vreeswijk, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ahmed Sultan de Kyoto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 16 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valer Tsybulia de Kyoto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.