Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392431

Amistoso (Int.) 731392431 Información oficial sobre el partido 731392431 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

CA Oradea Alineación oficial del equipo 'CA Oradea' en el partido 1 - 1 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CA Oradea Alineación oficial del equipo 'CA Oradea' en el partido 2 - 0 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Oradea

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CAO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adrian Avădani que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Charles Tron va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): CAO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adrian Avădani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Mario Cordones.

Rayo Lucero

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Lucero va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Petar Dimitrov.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marek Mlynář es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Lucero van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Jon Ander Agirredomeika va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Achille Arconte va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lucero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Lucero van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Petar Dimitrov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.