Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392430

Amistoso (Int.) 731392430 Información oficial sobre el partido 731392430 en Hattrick

15.05.2024 16:45:00

Against War Alineación oficial del equipo 'Against War' en el partido 5 - 2 the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Against War Alineación oficial del equipo 'Against War' en el partido 8 - 0 the red hapoel jfc Alineación oficial del equipo 'the red hapoel jfc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Against War

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Úlvheðin Garðalíð, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Against s'esgargamellaven dempeus per esperonar Torgeir á Gaddi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Torgeir á Gaddi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Against es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Torgeir á Gaddi va augmentar l'avantatge de Against a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Niels Eysturberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Against.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Lukas Broggini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Against se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Símun Davidsen va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Amb 56 minuts disputats, Sabır Can Yüksekkalaycı gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dima Bavly va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Sabır Can Yüksekkalaycı de Against va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

the red hapoel jfc

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Adam Litinetsky va pentinar un córner cap al segon pal que Brendon Struthers va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el hapoel JFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mihai Mihalache, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.