Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392412

Amistoso (Int.) 731392412 Información oficial sobre el partido 731392412 en Hattrick

15.05.2024 08:30:00

Elmeater II Alineación oficial del equipo 'Elmeater II' en el partido 4 - 1 Tres cantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Tres cantos C.F. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elmeater II Alineación oficial del equipo 'Elmeater II' en el partido 3 - 0 Tres cantos C.F. Alineación oficial del equipo 'Tres cantos C.F. ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elmeater II

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): meat va posar-se per davant 1 - 0 al minut 29, quan Daniel Polanco va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Als 56 minuts de joc, els nois de meat van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Daniel Polanco augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bruno Foscan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 79 minuts de joc, Alexander Slatin, corrent com un esperitat, superà primer Aaron Redland per velocitat, i després el porter posant el 4 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a meat per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arkadiy Gubar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alexander Slatin de meat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alexander Slatin per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adama Malo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tres cantos C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Caïn Hauglustaine va descol·locar totalment la defensa contrària i Kevin Schneeberger no va perdonar i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Caïn Hauglustaine va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Tres va estar a punt d'empatar al 53 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Béranger Chalier que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Caïn Hauglustaine de Tres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.