Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392281

Amistoso (Int.) 731392281 Información oficial sobre el partido 731392281 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 3 - 1 "Grom" Tarchały Wielkie Alineación oficial del equipo '"Grom" Tarchały Wielkie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zidanes y Pavones F.C. Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones F.C.' en el partido 0 - 2 "Grom" Tarchały Wielkie Alineación oficial del equipo '"Grom" Tarchały Wielkie' en el partido
Tiene bastante suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zidanes y Pavones F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador David Roch de Zidanes, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Zidanes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en 游 (You) 静明 (Jingming).
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Víctor Camps va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Zidanes, al minut 83. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Zidanes van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 27 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Roch, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Zidanes ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Basobieta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Zidanes va estar a punt d'arribar en un córner. En Salvador Báscones va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, David Roch de Zidanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

"Grom" Tarchały Wielkie

Goles Goles

  • 154 Minuto 71 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Sten Vinje. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Robert Lewandowski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iván Villanueva, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Tarchały va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Villanueva va desviar el xut final de Stanisław Zięciak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Robert Lewandowski quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krystian Pastuszka.