Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731391993

Amistoso (Int.) 731391993 Información oficial sobre el partido 731391993 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

A.C.KORNÉL Alineación oficial del equipo 'A.C.KORNÉL' en el partido 2 - 0 Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C.KORNÉL Alineación oficial del equipo 'A.C.KORNÉL' en el partido 2 - 0 Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.KORNÉL

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 40 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Efisio Vetturi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Efisio Vetturi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 85 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Efisio Vetturi va sorprendre Alberto Cebero amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sirk Kammel de A.C.KORNÉL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Viladecans City

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Viladecans, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Alex Farkas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Viladecans van sortir al contraatac al minut 78, però Eric Marchsteiner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Eric Marchsteiner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Viladecans que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janosch Guttmann.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, José Esteban Malaree de Viladecans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.