Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731391983

Amistoso (Int., RC) 731391983 Información oficial sobre el partido 731391983 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Manzo_Team Alineación oficial del equipo 'Manzo_Team' en el partido 2 - 1 Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
0 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
38 % Posesión 45' 62 %
42 % Posesión 90' 58 %
Normal Táctica Normal
Manzo_Team Alineación oficial del equipo 'Manzo_Team' en el partido 2 - 1 Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manzo_Team Alineación oficial del equipo 'Manzo_Team' en el partido 0 - 1 Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manzo_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Segismundo Queirós va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Tenarre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theo Ceuppens de Manzo_Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Theo Ceuppens va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hourad Abdi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Altxu Gastamintza va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Manzo_Team i 1 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lennard Pappot de Manzo_Team anava molt fort i col·locat però Altxu Gastamintza no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Manzo_Team Giorgio Hirschi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Manzo_Team Segismundo Queirós no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Altxu Gastamintza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.

Dinamo de Mieres

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Saraiva Silva va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Sembinelli va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Kurt Kyhlström hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Niklas Lundhbrant havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michal Voda de Dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco Saraiva Silva de Dinamo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ibrahim Ben Ali anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Dinamo.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dinamo Josef Veškrna, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Florindo Caffaro. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dinamo Antonio Sembinelli va intentar enganyar Florindo Caffaro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Michal Voda xutant per a Dinamo va fer anar la pilota just on la volia, però Florindo Caffaro, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.