Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390965

Amistoso (Int.) 731390965 Información oficial sobre el partido 731390965 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

KKS Cebulki Alineación oficial del equipo 'KKS Cebulki' en el partido 1 - 4 Wild Force FC Alineación oficial del equipo 'Wild Force FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KKS Cebulki Alineación oficial del equipo 'KKS Cebulki' en el partido 0 - 2 Wild Force FC Alineación oficial del equipo 'Wild Force FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KKS Cebulki

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Arkadiusz Strachowski la va rematar Filip Sobiak amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cebulki el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cebulki va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kevin Kromann va sortir per sobre el travesser.

Wild Force FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 15 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Alfredo Landaeta de WFFC va marcar de penal l'empat al minut 15.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de WFFC Alfredo Landaeta va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a WFFC l'avantatge per 1 - 3. Alfredo Landaeta en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alfredo Landaeta el va rematar Jens-Axel Langhoff amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Zergio Cuglievan va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Raimund Spengler va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Uttam Jha va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santino Blas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jens-Axel Langhoff, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jens-Axel Langhoff al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ysmael Agapito, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WFFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.