Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390807

Amistoso 731390807 Información oficial sobre el partido 731390807 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

C.A RUSTICOS Alineación oficial del equipo 'C.A RUSTICOS' en el partido 2 - 4 El Diego F. C. Alineación oficial del equipo 'El Diego F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.A RUSTICOS Alineación oficial del equipo 'C.A RUSTICOS' en el partido 4 - 0 El Diego F. C. Alineación oficial del equipo 'El Diego F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A RUSTICOS

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de RUSTICOS per la dreta va donar com a resultat un gol de Eliano Iliucci al minut 39 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Diego Monje va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Amaury Dompé de RUSTICOS va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de RUSTICOS Amaury Dompé quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Diego Monje va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Amaury Dompé quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Amaury Dompé hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Eduardo Enrique Sivila. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Víctor De La Haza no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Monje de RUSTICOS es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Diego F. C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 2 i semblava que Diego desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Julián Luca va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Diego era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Rojas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gabriel Barreto de Diego es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Rojas va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 4 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Rojas després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sascha Kysel va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Diego van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julián Luca va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Diego va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Rojas, però el porter rival va fer una gran aturada.