Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390768

Amistoso (Int.) 731390768 Información oficial sobre el partido 731390768 en Hattrick

14.05.2024 19:30:00

Rotkart Alineación oficial del equipo 'Rotkart' en el partido 1 - 4 FK-Vihyr-Stroevo Alineación oficial del equipo 'FK-Vihyr-Stroevo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rotkart Alineación oficial del equipo 'Rotkart' en el partido 2 - 0 FK-Vihyr-Stroevo Alineación oficial del equipo 'FK-Vihyr-Stroevo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotkart

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Rotkart s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mecnun Müşerref que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marko Mišić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 214 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Matic Solina va errar un penal al minut 70 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Marko Mišić no s'ho podia creure.

FK-Vihyr-Stroevo

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Milan Hočák entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Stroevci, un peu providencial d'en Valerio Capizzi va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Stroevci agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yahya Berrabah amb mestria.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Yahya Berrabah va marcar al minut 71 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Goran Stepanov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 1 - 4 per a Stroevci.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Milimir Dukič, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rainer Dessnitten no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stroevci va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Goran Stepanov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Goran Stepanov es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.