Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390302

Amistoso (Int., RC) 731390302 Información oficial sobre el partido 731390302 en Hattrick

16.05.2024 02:00:00

Atletico del Valle de Mexico Alineación oficial del equipo 'Atletico del Valle de Mexico' en el partido 2 - 1 Rayen Mapu Alineación oficial del equipo 'Rayen Mapu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico del Valle de Mexico Alineación oficial del equipo 'Atletico del Valle de Mexico' en el partido 1 - 2 Rayen Mapu Alineación oficial del equipo 'Rayen Mapu' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico del Valle de Mexico

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletico contenien la respiració mentre en Mikael Klintstedt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hernando Merino de Atletico aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Mikael Klintstedt del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Payam Touysarkani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En José María Samaniego, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Payam Touysarkani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dimitar Marinov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rayen Mapu

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Rayen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Asdrúbal Calvo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Baudilio Chuecos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rayen Ricardo Sève quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Asdrúbal Calvo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Rayen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Iván Guerrero va quedar-se sol davant el porter Dácio Brito, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Awqapuma Daldos no va ser aprofitada per en Jairo Ameth que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Sève de Rayen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Awqapuma Daldos de Rayen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.