Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389992

Amistoso (Int., RC) 731389992 Información oficial sobre el partido 731389992 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 3 - 1 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 3 - 1 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedenáct Muffinů

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Michal Voves s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Muffin contenien la respiració mentre en Hudson Montgomery s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rick Prendergast la va rematar Hudson Montgomery amb una magnífica volea que va fer pujar per a Muffin el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Adolf Vácha no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Hudson Montgomery, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Muffin ho intentava per la dreta per mitjà de Adolf Vácha, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luis Larrazabal va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Luis Larrazabal de Muffin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

C.D Las Vegas

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Vegas va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Valério João Santos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Valério João Santos de Vegas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!