Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389944

Amistoso (Int.) 731389944 Información oficial sobre el partido 731389944 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Es Imposible No Puede Ser Alineación oficial del equipo 'Es Imposible No Puede Ser' en el partido 2 - 2 Dzieci Sasina Alineación oficial del equipo 'Dzieci Sasina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Es Imposible No Puede Ser Alineación oficial del equipo 'Es Imposible No Puede Ser' en el partido 0 - 2 Dzieci Sasina Alineación oficial del equipo 'Dzieci Sasina' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Imposible No Puede Ser

Goles Goles

  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Stanisław Leśniowski es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Adrián Mayorga per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 87 passava a ser 1 - 1.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Cirilio Ojea va donar a EINPS un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Raúl Portales va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Portales de EINPS es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cirilio Ojea de EINPS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dzieci Sasina

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Dzieci va ser finalitzada des de l'esquerra per Fabio Calosi al minut 41. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Stanisław Leśniowski marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Stanisław Leśniowski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Dzieci quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Przemysław Krasuski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Przemysław Krasuski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Toky Rahaja després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zdenko Jerman va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Przemysław Krasuski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zdenko Jerman va aconseguir desviar el seu xut a córner.