Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389849

Amistoso (Int., RC) 731389849 Información oficial sobre el partido 731389849 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 1 - 3 Deportivo Hiroshima Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hiroshima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 1 - 2 Deportivo Hiroshima Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hiroshima' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L`Entregu C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 21 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Silvio Vivancos després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Deportivo Sieger Goris, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 2.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Alejandro Idirin de Entregu va demostrar les seves habilitats al minut 54 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): Entregu va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 67, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 73, tothom va saber perquè en Salvador Landaluce Ugarte era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Entregu va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Javier Las Heras Marín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Deportivo Hiroshima

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Piermarco Gulisano va posar els visitants Deportivo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Piermarco Gulisano va anar directament als peus de Hendrik Segato que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Raphaël N'Danga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportivo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Hendrik Segato va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Deportivo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raymond Kelter s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.