Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389825

Amistoso 731389825 Información oficial sobre el partido 731389825 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido 2 - 5 Estrella Absurda!! Alineación oficial del equipo 'Estrella Absurda!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EF Cervera Alineación oficial del equipo 'EF Cervera' en el partido 1 - 4 Estrella Absurda!! Alineación oficial del equipo 'Estrella Absurda!!' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EF Cervera

Goles Goles

  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passava el minut 41 del matx, quan l'atent Nir Gold va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 91 (Gol por la derecha): Els seguidors del Cervera van tornar a saltar d'alegria al minut 91. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Riku Sookari que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Fab Liard de Cervera va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fab Liard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 92, Jan Neuffen de Cervera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estrella Absurda!!

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Wolfgang-Wilhelm Enzi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Joaquín Soria de ABSURDA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Francisco Acebedo arribés a peus de Paolo Orlotti, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ABSURDA el 0 - 3.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Alejandro Pi y Margall va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 1 - 4 per a ABSURDA.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zoltán Hári de ABSURDA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 65 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Zoltán Hári, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ABSURDA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 72 per Mats Bikkersma va anar a parar a la creueta.
  • 237 Minuto 91 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Wolfgang-Wilhelm Enzi no va ser aprofitada per en Tanio de la Obra que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Acebedo de ABSURDA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Joaquín Soria de ABSURDA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunther Boede de ABSURDA es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.