Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389682

Amistoso (Int., RC) 731389682 Información oficial sobre el partido 731389682 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Neftis Alineación oficial del equipo 'Neftis' en el partido 1 - 2 Gray F. C. Alineación oficial del equipo 'Gray F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neftis Alineación oficial del equipo 'Neftis' en el partido 0 - 1 Gray F. C. Alineación oficial del equipo 'Gray F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neftis

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 33 minuts de joc, Vice Golem, corrent com un esperitat, superà primer Wilson Agudo per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Neftis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eugenio Elgueza va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Benjamín Alfonso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Neftis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugenio Elgueza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 100 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eugenio Elgueza se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Neftis Vivian Kraemer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lars-Magnus Carlsson. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Neftis, Vice Golem, col·locà la pilota just a les mans d'en Lars-Magnus Carlsson. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jack Ryan, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lars-Magnus Carlsson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Neftis i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Neftis Jorge Bendelman va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kelly Coghill de Neftis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Gray F. C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Youri Lenders va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 34: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Lautaro Lezcano no va ser aprofitada per en Yaroslav Sortov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilson Agudo de Wolves es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Wilson Agudo va xutar fora per a Wolves, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Wolves Derlis Ravera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arwin Gaasenbeek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Felipe Casco Pagano de Wolves anava molt fort i col·locat però Arwin Gaasenbeek no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Wolves Dionicio Roldan va intentar enganyar Arwin Gaasenbeek amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.