Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389656

Amistoso (Int.) 731389656 Información oficial sobre el partido 731389656 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

UFOER Alineación oficial del equipo 'UFOER' en el partido 1 - 1 FC Quark Play Alineación oficial del equipo 'FC Quark Play' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UFOER Alineación oficial del equipo 'UFOER' en el partido 1 - 0 FC Quark Play Alineación oficial del equipo 'FC Quark Play' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UFOER

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en Edmundo Sánchez-Arjona va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ufoer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmundo Sánchez-Arjona de Ufoer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Quark Play

Goles Goles

  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 85 i semblava que Quark desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Willy Lippert va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Quark sortien al contraatac. La falta llançada per Shahid Jaber va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Quark va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Willy Lippert va sortir per sobre el travesser.