Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389600

Amistoso (Int., RC) 731389600 Información oficial sobre el partido 731389600 en Hattrick

15.05.2024 22:00:00

AC Figueira Alineación oficial del equipo 'AC Figueira' en el partido 2 - 3 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Figueira Alineación oficial del equipo 'AC Figueira' en el partido 2 - 0 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Figueira

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Figueira va reduir el marcador al minut 56 a 1 - 2 quan Konrad Strużyna va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 100 Minuto 75 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Konrad Strużyna. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 75 de joc, que suposava el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan Horia Romaş des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ousmane Badiane va estar a punt d'empatar per a Figueira quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Clemente Ludovico va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fred da Conceição es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Keysers FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Jean-François Fouet va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Théau Neu encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jean-François Fouet anotar per a Keysers el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Jean-François Fouet va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a Keysers.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Mihai Vlad va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.