Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389518

Amistoso 731389518 Información oficial sobre el partido 731389518 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

U.D Los Mataos Alineación oficial del equipo 'U.D Los Mataos' en el partido 2 - 5 Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
U.D Los Mataos Alineación oficial del equipo 'U.D Los Mataos' en el partido 1 - 6 Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Los Mataos

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): Korbinian Hellermann va deixar patent la seva inexperiència al minut 4, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Teofilis Laukaitis va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Mataos.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Mataos va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Sánchez Dávila, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Len Croggon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Teofilis Laukaitis no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teofilis Laukaitis de Mataos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting Martin

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Luis Carlos Durán, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 6.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Gino Puca va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Sporting l'avantatge per 1 - 3. Marc Tutusaus en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Korbinian Hellermann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 2 - 4 per a Sporting.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Greco Méndez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Greco Méndez de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.