Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389512

Amistoso 731389512 Información oficial sobre el partido 731389512 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 0 - 2 Angelical Rune Alineación oficial del equipo 'Angelical Rune' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 2 - 1 Angelical Rune Alineación oficial del equipo 'Angelical Rune' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal de Tenerife

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Enrique Răduţă, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ziyad Sabbar, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Goulven Prost va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arsenal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Ziyad Sabbar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Arsenal.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Bagües ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Matteo Bigiarelli de Arsenal es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 76, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Luis Enrique Răduţă de Arsenal no va ser gol per ben poc.

Angelical Rune

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Grégory Martinaud donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Beltrán Betote des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ángel Valentín va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Angelical que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Grégory Martinaud, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Phyo Swar Linn va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Liviu Bidu aquest no va estar a l'altura.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Angelical va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bogusław Grot s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Sacha Lambert de Angelical al minut 84 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Valdayo.