Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389287

Amistoso (Int.) 731389287 Información oficial sobre el partido 731389287 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Primante Cosa Alineación oficial del equipo 'Primante Cosa' en el partido 4 - 3 LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Primante Cosa Alineación oficial del equipo 'Primante Cosa' en el partido 3 - 5 LongTermLosers Alineación oficial del equipo 'LongTermLosers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Primante Cosa

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Xavier Schlender va donar a Primante un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ingar Dyrerberg es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Pierpaolo Lanzolla va incrementar l'avantatge de Primante amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Primante a 4 - 2. Pierpaolo Lanzolla va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gianfilippo Balzoni estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Massimo Parlabene, als 16 minuts, va fallar per ben poc.

LongTermLosers

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, LongTermLosers va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Enrique Cenador va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): En Fabiano Venerucci va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Enrique Cenador de LongTermLosers va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Hakan Eichin va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Enrique Cenador va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Hakan Mumcu va fer una estirada espectacular al minut 47, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hakan Eichin.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Cristian Coară va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.