Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388433

Amistoso 731388433 Información oficial sobre el partido 731388433 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

ELLINARADES Alineación oficial del equipo 'ELLINARADES' en el partido 6 - 2 LOTOPHAGOI Alineación oficial del equipo 'LOTOPHAGOI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ELLINARADES Alineación oficial del equipo 'ELLINARADES' en el partido 5 - 0 LOTOPHAGOI Alineación oficial del equipo 'LOTOPHAGOI' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELLINARADES

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ELLINARADES va ser Irineos Plexioudas.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): ELLINARADES, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Agis Tsakoumis per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del ELLINARADES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Irineos Plexioudas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Irineos Plexioudas va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ELLINARADES a 5 - 2. Akis Kassimatis va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ELLINARADES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Demis Chalamandarakis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Telamonas Venakis quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Tiresias Karoumpalis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ELLINARADES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Telamonas Venakis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Olaf Bongart va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Agis Tsakoumis va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tiresias Karoumpalis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alkis Kapetanidis de ELLINARADES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LOTOPHAGOI

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dirk Knutti arribés a peus de Éric Védrine, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LOTOPHAGOI el 1 - 1.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Nikos Gkatzas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LOTOPHAGOI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Éric Védrine va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Loukianos Armodoros de LOTOPHAGOI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.