Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388398

Amistoso 731388398 Información oficial sobre el partido 731388398 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido 2 - 2 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido 4 - 0 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Juanillo

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Artur Dymczak de Juanillo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Mswati Ramasodi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Juanillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Reinhardt Kellerkind ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 200 Minuto 38 (Ocasión de falta): Juanillo va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 38, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Reinhardt Kellerkind de Juanillo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adolfo Valdés.

la palma team fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a palma prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Fabrizio Zancoghi.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Mirko Klausen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip palma Ari-Pekka Ämmänkoski quasi marca al minut 6 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Martin Felix Neumühlen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adolfo Valdés va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 10 de joc.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Ionuţ Şurlea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Volkhardt Stolze, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): palma van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Fabrizio Zancoghi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.