Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388243

Amistoso (Int.) 731388243 Información oficial sobre el partido 731388243 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 3 - 2 Guararema FC Alineación oficial del equipo 'Guararema FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 1 - 1 Guararema FC Alineación oficial del equipo 'Guararema FC' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almoigangas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Fabian Rinner, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 una excel·lent centrada de Stefano Pergreffi va arribar a Yordi Mostertman, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 en Simão Jacinto va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Silvian Oosterveld podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anthony Chaplain va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 84. En Stefano Pergreffi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Guararema FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68 del partit, Nikolas Mpanasas va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Nicolae-Dorin Bunescu de Guararema va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Nicolae-Dorin Bunescu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Guararema van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Nicolae-Dorin Bunescu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Vasco Calábria de Guararema va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.