Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731388004

Amistoso (Int.) 731388004 Información oficial sobre el partido 731388004 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 2 - 2 The Mean Machinss! Alineación oficial del equipo 'The Mean Machinss!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 2 The Mean Machinss! Alineación oficial del equipo 'The Mean Machinss!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,8 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): serrallo-floresta, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de José Pérez Rubio per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rossend Galán va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): serrallo-floresta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Péricles Bocão va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Vagn Åberg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Iliya Ivanov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vagn Åberg va superar els defenses rivals per velocitat al minut 58 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Echazarreta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guaire Contador va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Iliya Ivanov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Machinss!. La jugada d'estratègia del serrallo-floresta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rossend Galán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

The Mean Machinss!

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats de Machinss! van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Fatih Topuz va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 57 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Predrag Radić de Machinss! marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Fatih Topuz al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Werner Theede es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.