Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387952

Amistoso (Int.) 731387952 Información oficial sobre el partido 731387952 en Hattrick

15.05.2024 16:00:00

NEZIRI Alineación oficial del equipo 'NEZIRI' en el partido 1 - 3 Pisti vagyok Alineación oficial del equipo 'Pisti vagyok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NEZIRI Alineación oficial del equipo 'NEZIRI' en el partido 0 - 4 Pisti vagyok Alineación oficial del equipo 'Pisti vagyok' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEZIRI

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El NEZIRI no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Geir Fjærli es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Friedrich Sackl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Friedrich Sackl quasi empata el partit al minut 72, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Severijn van den Brandt.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arvid Lillebø de NEZIRI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pisti vagyok

Goles Goles

  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Zoltán Dominó va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Pisti va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Mihai Dodu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Radu Poteleanu de Pisti va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zoltán Kass ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pisti que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zoltán Dominó, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Zoltán Kass va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Suñer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.