Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387677

Amistoso (Int.) 731387677 Información oficial sobre el partido 731387677 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido 2 - 1 Racing Robin Alineación oficial del equipo 'Racing Robin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido 1 - 4 Racing Robin Alineación oficial del equipo 'Racing Robin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Moralitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jedei Sotelo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Moralitos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arsenio Mesa es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Juan Enseña de Moralitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelhamid Yahia de Moralitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing Robin

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Abe MacGregor va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Racing en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Abe MacGregor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Désiré Overmeire va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Racing van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Loewie Bisschops, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jon Noonan de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giany De Koninck de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.