Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387323

Amistoso (RC) 731387323 Información oficial sobre el partido 731387323 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Racing Lobos 2.0 Alineación oficial del equipo 'Racing Lobos 2.0' en el partido 2 - 7 Real Club Adrivaro Alineación oficial del equipo 'Real Club Adrivaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Racing Lobos 2.0 Alineación oficial del equipo 'Racing Lobos 2.0' en el partido 1 - 10 Real Club Adrivaro Alineación oficial del equipo 'Real Club Adrivaro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Lobos 2.0

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 5 s'ha de veure repetit: en Augusto Borges Martins de Racing va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Zétény Herendi, que no va perdonar.
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Als 61 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Racing va acabar amb la pilota als peus de Augusto Borges Martins que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 6.
  • 125 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Augusto Borges Martins, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 7 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Zétény Herendi no va entrar per centímetres.

Real Club Adrivaro

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Sellarès que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Adrivaro.
  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Brado Aguilar es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rafael Jares per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 17 passava a ser 0 - 2.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Alfredo Yeste Serrano de Adrivaro va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 23.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Adrivaro, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Alfredo Yeste Serrano va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Rafael Jares va augmentar l'avantatge de Adrivaro a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Augusto Sarzedas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carlos Caso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Carlos Caso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Klaas Leckert, però la pilota va topar amb el travesser.