Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387062

Amistoso (Int., RC) 731387062 Información oficial sobre el partido 731387062 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Lenin C.F. Alineación oficial del equipo 'Lenin C.F.' en el partido 2 - 1 F.C. WAHAGNIES Alineación oficial del equipo 'F.C. WAHAGNIES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lenin C.F. Alineación oficial del equipo 'Lenin C.F.' en el partido 1 - 2 F.C. WAHAGNIES Alineación oficial del equipo 'F.C. WAHAGNIES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lenin C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Moisés Echaburu va donar a Lenin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Lenin prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Moisés Echaburu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Moisés Echaburu de Lenin va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47, Josep Maria Jané arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

F.C. WAHAGNIES

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el WAHAGNIES va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Songür Ilgıt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Stéphane Roux de WAHAGNIES va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Clotaire Soyez al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mario Aude quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Horst Heijnen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vasko Bogdanov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.