Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386927

Amistoso (Int., RC) 731386927 Información oficial sobre el partido 731386927 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Osnabrücker Borussia Alineación oficial del equipo 'Osnabrücker Borussia' en el partido 2 - 0 gaddusi II Alineación oficial del equipo 'gaddusi II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Osnabrücker Borussia Alineación oficial del equipo 'Osnabrücker Borussia' en el partido 2 - 0 gaddusi II Alineación oficial del equipo 'gaddusi II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osnabrücker Borussia

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Rene-Alexander Baehr de Osnabrück, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el Osnabrück va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ander Vázquez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): En András Csucsánszky es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felix Dorne de Osnabrück va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

gaddusi II

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El gaddusi creava perill des de la dreta al minut 31, però en Roli Hersche, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Massimo Crupi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gaddusi, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Tomas Convertino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sabatino Del Sal de gaddusi es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.